Custom CSS tutorial video- Elementor

Ce este plugin-ul Elementor ?

Plugin-ul Elementor este un Editor de teme “Drag and Drop” pentru WordPress si potrivit review-urilor venite de la utilizatori, este cel mai avansat editor de pe piata oferind foarte multe optiuni cum ar fi optiunea “Custom CSS” in varianta PRO. Am aflat intamplator de acest plugin, cautand pe Youtube diferite tutoriale  si mi-a atras atentia un titlu: “Overlapping Columns in Elementor“. De cand am descoperit acest Editor Drag and drop, nu a mai existat zi in care sa nu il folosesc pentru proiectele mele. Elementor se poate instala in varianta Free, dar este disponibil si in varianta PRO (varianta cu plata). Evident ca in varianta PRO vei avea toate optiunile necesare unui Web Developer, insa, nici varianta Free nu este una de neglijat. Surprinzator dezvoltatorii pun la dispozitie in varianta Free, o multitudine de optiuni, foarte utile pentru incepatorii in arta Web Designului. 

Ii realizez iubitei mele un blog personal, complex, unde pe langa articolele aferente doreste sa includa elemente video si audio. M-a intrebat daca este posibil acest lucru si a vrut sa stie inclusiv detalii despre varianta tehnica prin care ar fi posibila o astfel de abordare. I-am explicat ca este posibil si este destul de simplu folosind Elementor si widget-ul “embedded video” direct din Youtube. De ce Youtube ? pentru a nu ocupa spatiu pe server. Nu stiu daca a inteles mare lucru din explicatiile pe care i le-am oferit, asa ca m-am gandit sa scriu acest articol, sa incorporez tutorialul video pe care l-am postat pe Youtube si sa-i arat un model de articol cu video incorporat.

Elementor si optiunea Custom CSS ?

O problema des intalnita atunci cand construiesti un Website cu WordPress, este aceea ca NU de fiecare data poti face un element sa arate fix cum vrei sa arate. trebuie sa cunosti macar putin CSS si sa ai un plugin care sa iti permita sa incorporezi acest cod CSS. Elementor PRO ofera “by default” aceasta optiune si practic, posibilitatile devin infinite atunci cand vine vorba de Elementor PRO si Custom CSS.

In tutorialul video, voi arata cum se poate schimba link-ul “citeste mai mult” (“read more”), astfel incat sa arate ca un buton. In speranta ca acest tutorial va fi util, va invit sa il urmariti si va doresc vizionare placuta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii
Articole Recente